Варна отново е първата спирка на Дядо Коледа край морето

Варна отново е първата спирка на Дядо Коледа край морето
Отново е зима и отново Varna Mall дава старт на традиционната обиколка на Дядо Коледа край морето.

От години любимецът на всички деца „каца“ на покрива на търговския център и се спуска от него пред очите на малчуганите заедно с чувала си, пълен с подаръци за тях. През 2018 г. денят на голямото посрещане на Дядо Коледа е 30 ноември, петък.


Забавното тържество в чест на скъпия гост започва в 18 часа край празничната елха, Захарната къщичка и танцуващите мечета в отрупания с коледни сладки приказен кът в централното фоайе. За децата, дошли да го посрещнат, както винаги, ще има много игри с изненади и награди от обектите в търговския център. На всички малки гости на празника лично Дядо Коледа ще раздаде сокчета Fresh junior с вкус на череша от „Филикон“, лакомства и подаръци.


Белобрадият старец ще остане във Varna Mall чак до края на годината, за да могат всички малчугани да си направят снимка за спомен с него в коледния кът. Той ще бъде скъп гост и на Коледния базар, на който от 15 до 23 декември варненци и гостите на града ще имат възможност – на едно място, да намерят изобилие от оригинални предложения за подаръци за своите близки и най-доброто за празничната трапеза.


 

Споделете в социалните мрежи:

Google+
Коментари