Играч vs играч – уникалното предложение на WINBET за спортни залози

Играч vs играч – уникалното предложение на WINBET за спортни залози
WINBET е първият букмейкър на територията на България, който предложи на своите клиенти иновативната система за спортни залози “Играч vs играч”. Благодарение на нея, потребителите могат да изправят един срещу друг футболисти, без отборите им непременно да се срещат в конкретния момент.

Функцията е активна в работещата 24/7 спортна секция winbet.bg, раздел Специални, като чрез нея всеки може да участва в съревнование на играчи, които може би никога не биха се изправили един срещу друг.


Какво представлява предложението  “Играч vs играч” в winbet.bg?


Как нападателят на Лудогорец Кирил Десподов би могъл да се изправи срещу голямата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе? Това може и никога да не се случи в реалния свят, но е възможно чрез предложението  “Играч vs играч” на winbet.bg.


Сблъсъкът се провежда като своеобразен дуел между двамата футболисти. Посочват се определени пазари, на които може да се залага и коефициентите към тях. Пазарите могат да бъдат различни - “Повече голове”, “Повече точни удари”, “Повече удари” и т.н. Изходите от двубоя са обичайните три - 1Х2, като всеки потребител може да избере предпочитания от него развой и съответния коефициент.


Както бе посочено, не е задължително въпросните футболисти да са се изправили директно един срещу друг. В дадения пример, Лудогорец на Кирил Десподов може да играе с Берое, а ПСЖ да се среща с Олимпик Марсилия. Взимат се предвид единствено индивидуалните изяви на посочените играчи, като по този начин се определя и кой печели в случая.


С това нововъведение WINBET увеличи арсенала си от любопитни функционалности, достъпни за всички фенове на спортните залози. Но какво още се предлага от страна на игралния сайт?


Спортни функционалности в winbet.bg


Атрактивни спортни функционалности са налични за всички почитатели на спортните залози на winbet.bg. Струва си да бъдат споменати някои от най-интересните от тях.


“Поискай пазар” е инструмент, чрез който потребителят може сам да си поиска маркет, който иначе не открива за определено събитие. Екипът на оператора ще прегледа заявката на потребителя, връщайки му отговор дали тя е одобрена или не. в случай, че бъде одобрена, тя ще бъде включена като предложение за съответната среща и от него ще могат да се възползват всички желаещи клиенти на WINBET.


Същевременно полезна за играчите е и функцията “Ранно изплащане”, при която залогът на потребителя автоматично е маркиран като печеливш, стига подкрепеният от него отбор да поведе с два гола разлика.


За феновете на правите колонки пък е предназначена функцията “Бонус колонка”, при която се начислява допълнителен бонус към печалбата за всяко следващо събитие, добавено в акумулатора на играча.


Турнирите на WINBET


Активни продължават да бъдат и спортните турнири на игралния сайт - Турнир Висша лига, Турнир Шампионска лига и Турнир Първа лига.


Всеки един от тях е с награден фонд от 100 000 лева, като за квалифициращи се приемат всички залози, направени на съответните надпревари. От оператора посочват, че няма ограничения по отношение на минимален коефициент, минимална сума за залог и за броя на поставените залози.


Най-добрите играчи се борят за възможно най-предно място в класирането и съответно - за възможно най-голям дял от апетитните наградни фондове.


Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Споделете в социалните мрежи:

Google+